Novi singl

Vanna u svojem elementu: ‘Kriva nota‘ kao novi kantautorski biser

‘Kriva nota‘ naziv je aktualnog singla pjevačice Vanne za koji je sama napisala stihove i glazbu te time nastavila uspješan niz novijih kantautorskih pjesama kojima nalazi put do vjernih poklonika svoje glazbe.

"Biti tema nečije pjesme, znati da nekome ne daš mira u tolikoj mjeri da ti posveti pjesmu može biti jako zabavno i laskavo, pogotovo ako je u dobrom kontekstu. Tako se i ja u svojim pjesmama trudim doticati nekih tema koje nisu prečesto opjevane, naći neku zgodnu nekorištenu rimu da publici ponudim nešto drugačije i svježe", kaže Vanna o novoj pjesmi za koju je glazbeni producent Goran Kovačić osmislio sjajan aranžman. Redatelj Darijo Lepoglavec zaslužan je za videospot u kojemu se Vanni pridružuje i vrhunski plesač te koreograf njenog koncertnog spektakla u Areni Zagreb Alen Sesartić s plesnom partnericom Lanom Antunović.

image
PRESS

‘Kriva nota‘ naći će se s hitovima ‘Puna memorija‘, ‘Pjesma o tebi‘, ‘Želja‘ te još nekoliko neobjavljenih pjesama na Vanninom novom studijskom albumu koji očekujemo krajem ove godine u izdanju diskografske kuće Croatia Records. Velika novost je da Vanna prvi put autorski potpisuje sve pjesme s albuma što ga izdvaja od svih njenih do sada objavljenih nosača zvuka. Ta činjenica nudi publici jedinstvenu priliku zaviriti u, glazbom iznijeto, intimno promišljanje pjevačice i autorice koja je svojim hitovima obilježila povijest hrvatske glazbe.

Linker
16. travanj 2024 11:31