Foto: PR
KONCERTI, IZLOŽBE, DRUŽENJA

Uskoro počinje još jedno Ljeto u MSU

Ove godine održat će se treće izdanje zanimljivog ljetnog programa Ljeto u MSU. Kao i prethodne dvije i ove godine Zagreb će pokazati da je ljeta najbolje provoditi na krovnoj terasi Muzeja suvremene umjetnosti.

Ljeto u MSU ove godine počinje u četvrtak 16. 6. 2016. u 21 sat koncertom poljskog underground sastava Kormorany. Terasu MSU-a 25. 6. zapalit će grupa Pavel, a onda svaki sljedeći vikend slijede odlični Pips, Chips & Videoclips, zatim neponovljivi Let 3, TBF sa svojim nenadmašnim dijagnosticiranjem društva u stihu te jedinstveni Psihomodo pop za kraj, 23. srpnja 2016.

Uz koncerte posjetitelji će moći posjetiti izložbu Divlji zapad. Neoavangarda iz Wroclawa koja predstavlja umjetnička djela, filmove, dokumentarne fotografije, predmete i zvučne zapise iz područja vizualnih umjetnosti, arhitekture, urbanizma, kazališta, filma, dizajna ali i iz svakodnevnog života u Wrocławu od 1960-ih do današnjih dana.

Također moći će se pogledati projekcije filmova u klimatiziranoj dvorani MSU Gorgona pod nazivom Best of metropolis – najbolji europski filmovi sezone.

Linker
20. travanj 2024 13:34