Smijeh do suza

Ubojito smiješna: Predstava koja je rasprodala dvorane diljem zemlje, dolazi u Lisinski

Četiri poze, sretan svršetak, kako joj je naziv, iskreno progovara o odnosima muškaraca i žena, a na urnebesan način preispituje koliko daleko može ići ljubav i je li uvijek vrijedna borbe.

U Lisinski stiže nova predstava "Četiri poze, sretan svršetak" autora Igora Weidlicha i u režiji Igora Barberića, a riječ je o urnebesnoj komediji u kojoj će igrati glumci Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić.

Ova komedija bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena, kao i svih onih koji se tako osjećaju. Ova hit komedija rasprodana je u Splitu, Rijeci, Makarskoj, Hvaru, Krapini, a sada stiže i u Zagreb, ravno u Lisinski.Vrhunski glumački tim nasmijat će publiku do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.

Predstava "Četiri poze, sretan svršetak" pokazala se kao apsolutni kazališni hit za koji se na Teatru uz more u Splitu na pet rasprodanih izvedbi tražila karta više, a sada će predstava napokon zaigrati i pred zagrebačkom publikom.

image

Predstava se pokazala kao apsolutni kazališni hit.

PRESS

"Svi smo pomalo pukli nakon ove pandemije pa je i ova komedija pomalo puknuta. Ustvari, ne pomalo, nego skroz. Kakva luda vremena, takva luda predstava. Predstava "Četiri poze, sretan svršetak" donosi priče o muško-ženskim odnosima na totalno pomaknut način, s hrpom likova zbog kojih će publika plakati od smijeha i čije će se riječi prepričavati i nakon odgledane komedije", navode iz autorskog tima.

Od strasti do sado-igrica, od egoističnih ispada do višnjih sila, a sve kroz prizmu odnosa ljudi koji se vole, mrze, a nerijetko i jedno i drugo istodobno. Ovo je komedija koja će pokazati koliko ljubav daleko može ići, i je li uvijek toga vrijedna.

"Publika na pretpremijernim izvedbama dala nam je vjetar u leđa. Njihov smijeh je toliko zarazan da se ponekad i sami jedva suzdržavamo da ne prasnemo od smijeha. Predstava teče vrlo brzo, scene se izmjenjuju a svaka obiluje humorom i životnim pričama. Publika, a i mi sami lako se pronađemo u njima i zaista nam je užitak igrati '4 poze' što vjerujem i publika osjeća pa smo im zato toliko i prirasli srcu. Pozivamo sve ljubitelje dobre komedije da nam se pridruže na premijernoj izvedbi u Lisinskom, a mi obećavamo da ih nećemo razočarati nego dobro nasmijati", kaže glumac Borko Perić.

Čitajte i: O predstavi kakvu još nismo gledali autor otkriva: ‘Tu je sve što najviše volim - klasika i dobre noge‘!

Veseli tim koji stoji iza ovog duhovitog i iskrenog projekta poručuje: "Svi smo već prolupali zbog pandemije, prolupajmo sad zajedno uz salve smijeha na zagrebačkoj premijeri u Lisinskom, u subotu 26. veljače, u 20 sati".

Linker
23. rujan 2022 07:11