Rooftop sessions

Traži se karta više: Sara Renar priprema koncerte na najljepšem krovu grada

Gosti koji će joj se pridružiti pravi su "dragulji" regionalne scene, a broj osoba po koncertu je ograničen.

Nagrađivana hrvatska kantautorica Sara Renar je 2019. pokrenula inovativni projekt "Rooftop sessions with Sara Renar" - seriju ekskluzivnih intimnih koncerata na krovu svoje zgrade u Zagrebu. Doživljaj namijenjen podjednako i domaćoj publici željnoj novog načina slušanja glazbe kao i turistima i putnicima koji žele na nesvakidašnji način upoznati kulturnu scenu grada odmah je postigao veliki uspjeh kod publike te se za svaki koncert redovito traži karta više.

Ove sezone Rooftop sessions predstavljaj pažljivo odabrane glazbenice i glazbenike goste te publici pruža priliku upoznavanja uzbudljivih, novih imena hrvatske i regionalne scene na najljepšem krovu grada.

Tako će se Sari na pozornici pridružiti uzbudljiv niški pjesnik i kantautor sa zagrebačkom adresom Dimitrije Dimitrijević (2.6. i 3.6.), još uvijek neotkriven dragulj glazbenog mediterana Vladimir Mićković (7.7. i 8.7.) te makedonska bedroom pop zvijezda u usponu Dina Jashari (4.8. i 5.8.).

Prijaviti se za koncert možete isključivo putem platforme AirBnB Experiences, ali požurite: kapacitet je maksimalno deset (10!) ljudi u publici po koncertu. U ulaznicu je uključeno piće partnera, craft pivo pivovare Dubrovnik beer company te domaće vino podruma Vujnović sa Sućurja, a posjetitelji dobivaju i knjižicu s prijevodima tekstova pjesama na poklon. Događaj je realiziran uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba.

Linker
15. travanj 2024 02:36