svjetska senzacija

Sve je spremno za veliki koncert dvojca 2Cellos u Areni Zagreb

Sitno brojimo do glazbenog spektakla koji je osvojio cijeli svijet, a u glavnim ulogama je poznati violončelistički dvojac 2Cellos, uz pratnju Zagrebačkih solista, koji će u sklopu svoje turneje 'Score' održati još jedan vrhunski show. U Areni Zagreb nastupaju u petak 23. ožujka!

Koncert će se održati u sklopu svjetske turneje na kojoj uživo predstavljaju svoj album u potpunosti posvećen filmskoj glazbi. Izvest će skladbe poput "May It Be" iz "Gospodara prstenova", "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic , "Now We Are Free" iz "Gladijatora", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce" i "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja".

Prošlo je dvije godine od zagrebačkog koncerta i publika s nestrpljenjem očekuje nastup čelista kojima su fascinirani mnogi svjetski glazbenici diljem svijeta. Surađivati s Eltonom Johnom, RHCP, gitaristom Stevenom Tylerom iz Aerosmitha, Zuccherom, poznatim pijanistom Lang Langom veliki je uspjeh i dokaz kako su 2Cellos ostavili veliki trag na svjetskoj glazbenoj sceni.

Linker
19. travanj 2024 12:03