Youtube
POGLEDAJTE TRAILER

Strastveni projekt Martina Scorsesea napokon dobio svoj prvi trailer

Napokon je stigao prvi trailer za film "Silence", dugoočekivani film američkog redatelja Martina Scorsesea koji je slavni filmaš pokušavao snimiti čak 27 godina.

Radi se o ekranizaciji istoimene novele japanskog pisca Shusakua Endoa objavljene još 1966. godine, a prati jezuitske svećenike koji odlaze u Japan u potrazi za svojim mentorom i s ciljem širenja kršćanstva. U glavnim ulogama su Liam Neeson, Andrew Garfield i Adam Driver, a radnja je smještena u 17. stoljeće.

Očekuje se da će film biti jedan od najuspješnijih u nadolazećoj sezoni nagrada, a za potrebe snimanja Adam Driver izgubio je 22 kilograma, dok je Andrew Garfield izjavio kako mu ni deset godina ne bi bilo dovoljno da se pripremi za takvu ulogu. Radi se o strastvenom projektu oskarovca Martina Scorsesea koji je knjigu pročitao 1988. godine, a film je pokušavao snimiti skoro tri desetljeća. Unatoč tome što se radilo o jednom od najpoznatijih redatelja, koji iza sebe ima brojne nagrade, najveća prepreka bile su mu financije.

"Znao sam da ima spreman scenarij i da je strašno razočaran što ga ne može snimiti. Kako tužno stanje mora biti u Hollywoodu da jedan Martin Scorsese, sa svim svojim uspjehom i nagradama, ne može snimiti film - izjavio je Irwin Winkler, producent filmova Raging Bulls i Goodfellas.

Pogledajte prvi trailer strastvenog projekta poznatog redatelja!

Linker
19. travanj 2024 19:32