blitz
EROTSKI SERIJAL

Stižu novi film i peti nastavak hita "Pedeset nijansi sive"

Obožavatelji erotskog serijala “Pedeset nijansi sive” mogu odahnuti. Osim što početkom iduće godine stiže drugi film o smionoj i strastvenoj vezi Anastasie Steele i Christiana Greyja, za koji je objavljen i prvi teaser, otkriveno je da stiže i još jedna knjiga – druga u kojoj je narator on, a ne ona. 

Engleska spisateljica E.L. James postigla je veliki uspjeh bestselerom koji prati avanture studentice Anastasie i karizmatičnog bogataša Christiana Greyja, nakon kojeg su uslijedili nastavci “Pedeset nijansi mračniji”, “Pedeset nijansi slobodniji” i “Grey”, a lani je prvi dio i ekraniziran.

Film ” Pedeset nijansi sive”, u kojem glavne uloge igraju Dakota Johnson i Jamie Dornan, bio je najiščekivaniji film godine, ali i film koji je osvojio čak pet Zlatnih malina, među kojima i onu za najgori film. Ipak, obožavatelji su pohrlili u kina kako bi svoje omiljene likove napokon vidjeli i na velikom platnu pa su negativne kritike ostale u sjeni odlične zarade, zbog čega se i krenulo u snimanje drugog nastavka. Film “50 nijansi mračniji” u kina stiže u veljači iduće godine, a već je prvi trailer oduševio obožavatelje erotskog serijala.

Linker
14. travanj 2024 10:11