OTAC I SIN

Stiže novi sitcom 'Otac i sin'

Hrvatski glumac i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra vraća se na male ekrane u novoj humorističnoj seriji 'Otac i sin'.

Na male ekrane uskoro stiže nova humoristična serija ''Otac i sin'' koja će nesumnjivo osvojiti štovatelje lika i djela Zuhre, ali i svih ljubitelja britkog i ciničnog humora. ''Otac i sin'' je novi sitcom koji na iznimno duhovit način prikazuje klasičan primjer generacijskog jaza između oca Marka i sina Žarka Miketića.

promo

Otac, kojeg glumi naš poznati glumac i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra, i sin, kojeg je utjelovio odlični mladi stand-up komičar Tin Sedlar, tipičan su primjer oca od 55 i sina koji je upravo navršio 18 godina. S obzirom na dotadašnje okolnosti, po prvi put u životu počinju živjeti sami i teško se snalaze u novonastaloj situaciji. Otac, koji je u prošlosti bio trgovački putnik, nije pretjerano sudjelovao u odgoju sina pa se silno čudi njegovim navikama i stilu života. No, vrlo ozbiljno shvaća svoju ulogu samohranog oca koji sina mora podučiti osnovnim životnim stvarima, dok istovremeno vodi bitku i sa samim sobom. Sin pak, kao svaki tipični osamnaestogodišnjak, nezainteresiran je za očeve savjete i bio bi najsretniji da ga pusti na miru. Interesiraju ga samo cure, no na ljubavnom planu mu baš i ne ide onako kako želi. Otac mu ide na živce jer mu stalno soli pamet savjetima koje on smatra banalnim i nevažnim. Iako se vrlo često sukobljavaju zbog uzajamnog nerazumijevanja, ustvari se jako vole i zajednički pokušavaju dovesti svoj život u red, svaki na svoj način.

promo
Iz predstave je došla ideja o sitcomu...

Serija ''Otac i sin'' nastala je prema gotovo istoimenoj predstavi ''Ocat i sin'', koja je prošle godine premijerno izvedena u Zagrebu, a zatim i u Zadru, Varaždinu, Križevcima i mnogim drugim hrvatskim gradovima, kao i u nekoliko gradova u BIH. Isti glumci utjelovili su glavne uloge, a predstava je doživjela veliki uspjeh. Inspiraciju za predstavu, pa tako i za seriju, Zuhra je pronašao u stvarnim životnim situacijama koje proživljava s vlastitim sinom.

Linker
29. studeni 2022 20:32