Everett
LJEPOTICA I ZVIJER

Stigli 'pokretni plakati' za film koji se čeka s nestrpljenjem

Trebat će pričekati još neko vrijeme da film "Ljepotica i zvijer" konačno dođe u kina, a Disney stalno podgrijava maštu svih onih koji film željno iščekuju.

Sada su objavili pokretne postere za sve važnije likove iz filma preko kojih možete upiti još dašak atmosfere. Ljepoticu glumi Emma Watson, zvijer je utjelovio Dan Stevens, a ostatak zvjezdane ekipe čine još i Emma Thompson, Ewan McGregor i Ian McKellen.

Kada se u studenome pojavio trailer za film, ostvario je rekordan broj pregleda u jednom danu. Dvominutni promotivni video za film je u samo 24 sata pogledan 127,6 milijuna puta na svim digitalnim platformama, a tim je rezultatom nadmašio trailer za "Pedeset nijansi mračniji" koji je u rujnu ove godine pogledan 114 milijuna puta.

"Ljepotica i zvijer" je jedan od najiščekivanijih filmova godine, a ustvari je riječ o ekranizaciji Disneyjevog animiranog filma iz 1991. godine. U filmu su zadržani poznati elementi iz bajke poput pronalaska ruže i kultne scene u kojoj Ljepotica i Zvijer plešu na pjesmu "Tale as Old as Time".

Film je u produkciji od 2014., a to će biti tek jedan u nizu Disneyevih remakeova budući da se snimaju još i "Alladin" i "Mulan".

"Ljepotica i zvijer" u kina dolazi 17. ožujka.

Linker
17. travanj 2024 04:21