Nick Jonas
 Profimedia, Planet
Stiže ove godine!

Stigao je trailer za film koji svi nazivaju novim 'Pearl Harborom'

Nakon nekoliko teasera, stigao je i prvi trailer za film "Midway" kojeg nazivaju novim "Pearl Harborom" jer se radnja odvija uoči Drugog svjetskog rata i nudi novi uvid u rat na Pacifiku.

U filmu, kojeg je režirao redatelj uspješnica "Independence Day", "The Patriot" i "White House Down" Roland Emmerich, ponovno ćemo vidjeti sukob Amerikanaca i Japanaca. Glumačka postava je prilično raznolika te uključuje glazbenike Nicka Jonasa, Mandy Moore, ali i neka poznata glumačka imena kao Luke Evans, Woody Harrelson i Dennis Quaid. U fokusu priče je bitka kod Midway u kojoj su Amerikanci odnijeli prvu pobjedu na Pacifiku nakon katastrofalnog poraza kod Pearl Harbora.

28-6-2019
Profimedia, Planet
Ed Skrein, Mandy Moore

Mandy Moore (35) utjelovit će Anne Best koja je svjedočila kaosu Pearl Harbora, dok, Nick Jonas (26), suprug Priyanke Chopre, igra zrakoplovnog strojara Matu Brunu Gaida, lika koji je stvoren za potrebe filma. Admirala Chestera Nimitza, koji je igrao veliku ulogu pomorskoj povijesti Drugog svjetskog rata glumit će 57-godišnji Woody Harrelson.

28-6-2019
Profimedia, Planet
Nick Jonas

Inače, film je svojevrsni remake filma o bitci na Midwayu iz 1976. u kojem su glavne uloge tumačili Charlton Heston, Henry Fonda, James Coburn, Glenn Ford i još neki poznati glumci iz tog razdoblja. "Prvi put sam na ideju za ovaj projekt došao prije 20 godina. Imao sam ugovor sa Sonyjem, no film se nikad nije ostvario jer je studio bio u vlasništvu Japanaca pa im nije bilo u interesu raditi na filmu koji ih prikazuje kao gubitnike. No, pokušavao sam im objasniti da ih neću tako prikazati", objasnio je Emmerich te dodao da su rat započeli ljudi koji su donosili najvažnije odluke, a ne američka mornarica.

Film stiže u kina 8. studenog ove godine, a do tad pogledajte službeni trailer.

Linker
19. travanj 2024 04:55