Youtube
10-minutni film

Simpatičan trailer za nastavak filma "Zapravo ljubav" probudit će u vama nostalgiju

Romantična komedija koja je 2003. godine polučila veliki uspjeh i od tada je mnogima jedan od najdražih ljubavnih filmova napokon dobiva nastavak za koji je sada objavljen i trailer.

Nastavak filma, koji će trajati samo deset minuta, posvećen je radu svjetske humanitarne organizacije Comic Relief i Danu crvenih noseva, a u njemu će se ponovno pojaviti gotovo svi glumci iz originalne postave. Pisac Richard Curtis ponovno će se naći u ulozi redatelja: on je napisao i režirao original iz 2003. godine, a u novom će nastavku pokazati što se dogodilo s omiljenim likovima iz filma.

Originalna postava uključuje Hugha Granta, Keiru Knightley, Rowana Atkinsona, Liama Neesona i Billa Nighyja okupili su se za snimanje trailera s prepoznatljivim natpisima u kojima se ovog puta pitaju tko je najbolje ostario. Nažalost, glumica Emma Thompson neće reprizirati svoju ulogu u "Red Nose Day Actually" jer je njezin filmski suprug Alan Rickman preminuo prošle godine.

- To bi bilo pretužno. Prerano je i odluka je dobra s obzirom na to da se radi o komediji, a nema ništa sretno u gubitku našeg dragog prijatelja - izjavila je glumica. Kratki filmski skeč bit će emitiran sutra, 24. ožujka na TV kanalu BBC One, u sklopu Dana crvenih noseva koji se obilježava u cijelom svijetu.

Linker
20. travanj 2024 03:05