Getty Images
NOVI FILM

Robin Hood više nije glavni - stiže Margot Robbie u ulozi Marian!

Dok svi govore o snimanju nove verzije filma o Robinu Hoodu u Dubrovniku i u Istri, čini se da se priprema još jedan film o slavnom razbojniku koji je "krao bogatima da bi dao siromašnima“, a njegovu družicu Marian trebala bi glumiti – Margot Robbie.

Iako se Marian obično portretirana kao sporedan lik, kao žena u koju je zaljubljen Robin Hood, u ovom filmu bi ona trebala imati glavnu ulogu. Prema pisanju portala Deadline priča će početi smrću Robina Hooda, a Marian će onda preuzeti njegovu ulogu borca za siromašne, povest će svoje ljude u rat i postati legendom.

Uloga Margot Robbie opisana je kao "vrlo ozbiljna i odlučna", a film bi po tonu trebao podsjećati na kombinaciju "Hrabrog srca" i "Igre prijestolja". Još nije otkriveno tko će režirati film i tko će biti u ostalim ulogama.

Inače, Margot Robbie trenutačno radi na filmu "I, Tonya", biografskoj drami o američkoj klizačici Tonyi Harding, a ponovit će i svoju ulogu u "Odredu otpisanih", filmu koji se koncentrira na ženske likove iz DC svemira.

Linker
19. travanj 2024 00:50