CROPIX
Podrška kazalištu

Retro ZKM na zahtjev: Brojne predstave od sada su dostupne i u digitalnom obliku, za gledanje iz doma

Mnogima omiljeno kazalište pokrenulo je kanal s kultnim predstavama iz vlastite arhive koje gledatelji uz simboličnu naknadu mogu pogledati i na taj način pomoći umjetnicima da prebrode ova izazovna vremena.

Zagrebačko kazalište mladih pokrenulo je online program Retro ZKM na zahtjev. Za simboličnu cijenu od četiri američka dolara (u protuvrijednosti u kunama) na ZKM Vimeo kanalu možete gledati neke od kultnih predstava ZKM-a koje ste propustili, ili ih se želite prisjetiti.

Na ovaj način ujedno pomažete i svome kazališu da prebrodi ova izazovna i neizvjesna vremena za kulturu.

Trenutno dostupne predstave: Drakula, Alan Ford, Tartuffe, Crna knjiga, Kristofor Kolumbo, Galeb, Velika bilježnica, #radninaslovantigona, Kako smo preživjele, Čarobni brijeg, Pad, Radnice u gladovanju, Noćni život, Folk Acts, Sada je, zapravo, sve dobro, (Pret)posljednja panda ili statika, Emil i detektivi.

Popis će se kontinuirano nadopunjavati novim predstavama iz kazališne arhive, te vas pozivamo da nas redovito pratite.

Osim predstava na zahtjev u nastavku tjedna i sezone na scenama ZKM-a moguće je pogledati predstave H.E.J.T.E.R.I , Huddersfield, Dobro je dok umiremo po redu i Eichmann u Jeruzalemu.

Ulaznice i više informacija o predstavama potražite na službenim stranicama ZKM-a.

Pročitajte i:

Želite pomoći i istovremeno si oplemeniti prostor? Tridesetak domaćih autora donira djela onima koji doniraju za Petrovu

Povratak u zagrebački HNK uz gala večer Opere

Preminuo književnik Bekim Sejranović: Tužna vijest potresla je cijelu regiju

Linker
15. travanj 2024 05:06