Profimedia, Alamy
bilo mu je tek 50

Prerani odlazak Noga iz 'Zvjezdanih staza': Preminuo deset mjeseci nakon što se oženio

U 51. godini života preminuo je Aron Eisenberg, glumac najpoznatiji po ulozi Noga u seriji 'Zvjezdane staze: Deep Space 9', objavila je njegova supruga Malissa.

Aron Eisenberg, koji je Noga u seriji 'Zvjezdane staze: Deep Space 9' igrao od 1993. do 1999., zauvijek nas je napustio. 'S dubokim žaljenjem i tugom javljam da je moja ljubav i najbolji prijatelj, Aron Eisenberg, preminuo. Bio je inteligentan, skroman, zabavan i imao je empatije za svakoga.Trudio se živjeti dosljedno, pošteno i u istini. Sve što je radio, radio je kako je najbolje znao i umio, ma o čemu se radilo. Bio je energičan i strastven i to utkao u svoj život. Volim ga beskrajno i vječno će mi nedostajati', riječi su kojima je na Facebooku glumčeva supruga Malissa Longo objavila tužnu vijest.

S Malissom se u tajnosti oženio prije svega deset mjeseci. Poznato je da je prije četiri godine morao transplantirati oba bubrega i iako uzrok smrti javnosti nije poznat, pretpostavlja da je povezan upravo s ovim s dugogodišnjim zdravstvenim problemima.

Uz to što se pojavio u više od 40 epizoda 'Zvjezdanih staza', Aron je glumio i u serijama poput 'Blade of Honor', 'The Secret World of Alex Mack' i brojnim drugim.

Instagram, Aron Eisenberg

Linker
20. travanj 2024 03:48