PROMO
PIONIR NU DISCA

Preduskrsna preporuka za plesne sladokusce: Fabrizio Mammarella ovog petka u Petom Kupeu

Ovaj glazbeno superiorni DJ stjegonoša je novog talijanskog zvuka, a uz njega će nastupiti Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Ovaj glazbeno superiorni DJ stjegonoša je novog talijanskog zvuka, a uz njega će nastupiti Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Posjeduje etiketu Slow Motion Records, ali definitivno se ne kreće usporeno. Fabrizio Mammarella ima samo jednu misiju: redizajnirati granice plesne glazbe. Ovaj pionir nu disca je stjegonoša novog talijanskog zvuka projektiranog za ovo tisućljeće, ali s najboljim idejama iz prošlog. Fabrizio Mammarella danas svira po najboljim svjetskim klubovima uz rezidencije u Berlinu i Italiji, a u petak, 7. travnja prvi put dolazi u Zagreb, i to u Peti Kupe.

image

Fabrizio Mammarella

PROMO
image
PROMO

Nekad poznat kao produkcijski wunderkind, Mammarella se održao na sceni već 20 godina kao DJ, producent i vlasnik etikete koja okuplja talijanske producente diljem svijeta te podiže talijansku underground muziku na višu razinu. Baštini nasljeđe Giorgia Morodera, Danielea Baldellija i Alexandera Robotnicka, ali u novoj eri dodaje novu dimenziju priči nastaloj 90-ih u klubovima na talijanskoj obali.

image
PROMO

Osim na svom Slow Motionu, Fabrizio je od samih početaka objavljivao na etiketama kao što su DFA, Permanent Vacation i Correspondant, a stoji i iza diskografske kuće Emet, predvodnice weirdo electronic zvuka kreiranog za najzahtjevnije plesne podije. Uza sve te zasluge, Mammarella je nenametljiv i diskretan, no istodobno glazbeno superioran i genijalan.

"U posljednje 23 godine otkako se bavim izdavaštvom, s Fabrizijom Mammarellom susretao sam se na raznim etiketama. Imali smo i sličnu bazu fanova još iz doba kad smo obojica objavljivali za Bearfunk. Radujem se da ću ga napokon i osobno upoznati te uživo poslušati selekciju ovog nedvojbenog znalca“, kaže Ilija Rudman koji će uz Antonija Zuzu ugostiti talijanskog vizionara.

image

Antonio Zuza

PROMO
image

Ilija Rudman

PROMO
Linker
03. svibanj 2024 10:19