Olja i Igor Vori
 Promo
WHO THE FU*K IS BIBA?

Predstava o muško-ženskim odnosima oduševila i supružnike Vori

Premijerna izvedba predstave 'Who the fu*k is Biba?' održana je na prigodan dan - Valentinovo. U humorističnoj priči o muško-ženskim odnosima uživala su poznata lica naše estrade.

Glumci Petra Kurtela i Slavko Sobin Valentinovo su obilježili na pomalo neuobičajen i originalan način. Talentirani glumački par na premijernoj izvedbi dramatične komedije Who the fu*k is Biba? svojim je bračnim problemima u kazalištu Luda kuća nasmijao, ali i dotakao emocije mnogobrojne publike, među kojom su se našli Igor i Olja Vori, Rene Bitorajac, Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Andrea Andrassy, Marijana Mikulić sa suprugom Josipom, kao i glumci Manuela Svorcan, Vesna Ravenščak i Marko Petrić.

Promo
Slavko Sobin i Petra Kurtela

'Dvoje snažnih glumaca kakvi su Petra i Slavko zaista se u potpunosti daju u ovoj predstavi i to je kemija koju će publika sigurno osjetiti. Životne situacije koje često guramo pod tepih ovdje će mnogi prepoznati. Nekoga možda uzdrmaju, nekoga rasplaču, a baš kako je to u životu – mnoge će dobro nasmijati. Jedva čekam da predstavu dovedemo publici u svim dijelovima Hrvatske', istaknuo je glavni producent predstave Tadija Kolovrat.

Međusobne svađe i optuživanja, vrući poljupci, pa čak i striptiz, zabavljali su posjetitelje koji su u nekim scenama zasigurno prepoznali sebe i svog partnera. Petra i Slavko utjelovili su Saru i Antu koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Na planirani medeni mjesec na Palma de Mallorcu nisu išli, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morali su pretresti vlastitu intimu, "grijehe" svojih kumova, neke bivše ljubavi i dugu listu uzvanika.

Ova predstava nastala je iz pera autora Igora Weidlicha, za režiju je zaslužan Boris Kovačević.

Linker
20. travanj 2024 00:06