USKORO NA NETFLIXU

Poznata komedija s kraja 90-ih dobila rodnu preinaku: U filmu ‘On je sve to‘ glumi i jedna od sestara Kardashian

Preinaka američke tinejdžerske romantične komedije iz 1999. "Ona je sve to" bit će dostupna na Netflixu u kolovozu ove godine.

S porastom svijesti o jednakosti rodova, čini se da se promjene odvijaju na svim poljima, posebice u eri čestih filmskih prerada. Tako je i poznata romantična komedija "Ona je sve to" dobila modifikaciju na Netflixu "On je sve to" u režiji Marka Watersa koji je režirao i legendarnu tinejdžersku komediju "Opasne djevojke".

Romantična komedija koja slijedi potpuno istu priču, ali sa zamijenjenim rodnim ulogama, bit će dostupna na Netflixu od 27. kolovoza pretplatnicima diljem svijeta.

image
Lik Padgett Sawyer utjelovljuje Addison Rae.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tvrđava kulture: Filmski kolovoz na Baroneu uz nagrađivane naslove i šibensku premijeru filma "Murina"

Padgett Sawyer, popularna srednjoškolska influencerica prihvaća izazov da najnepopularniju osobu u školi, Camerona Kwellera, pretvori u kralja mature.

U stvarnosti se oboje međusobno pretvaraju u bolje ljude, kao i u originalu. Ono što je drugačije su detalji koji priču čine aktualnijom - mobiteli, društvene mreže i sve ostalo što je sada sastavni dio suvremenog života mladih ljudi.

Osim radnje, ponovit će se i neki likovi iz originala pa će tako Rachel Leigh Cook poznata po tome što je u filmu "Ona je sve to" glumila Laney Boggs, ovoga puta tumačiti ulogu Anne Sawyer, majke lika Padgett Sawyer kojeg utjelovljuje Addison Rae.

Od ostatka glumačke postave u filmu sudjeluje i Kourtney Kardashian jedna od svjetski poznatih sestara iz američke reality televizijske serije, koja će utjeloviti lik Jessice Miles Torres.

image
Kourtney Kardashian
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Još nije gotovo: Kardashiani završavaju show koji ih je proslavio, ali već pripremaju novi

Maddison Pettis utjelovit će lik Aldena, Tanner Buchanan pojavit će se kao Cameron Kweller, Vanessa Dubasso kao Aniston i mnogi drugi poznati glumci.

Linker
19. travanj 2024 22:29