Foto: PR
GLAZBENI FESTIVAL U KOLOVOZU

Pogodite tko dolazi na Deboto festival u Šibenik!

Prošle godine u lipnju održano je prvo izdanje Deboto festivala u Šibeniku. Odličan mali glazbeni festival uspio je ujediniti hedonističke ideje o životu; dobru glazbu, dobru hranu i vino te uživanje u suncu i moru. A obnovljena tvrđava Sv. Mihovila bila je savršena kulisa za spoj jazza, soula i elektronike. S dobrom glazbom završavale su se ugodne ljetne večeri i dočekivala jutra.

Ove godine organizatori su datum festivala pomaknuli za drugi dio ljeta. Točnije Deboto će se održati od 18. do 20. kolovoza i to na nekoliko šibenskih lokacija. Prvu večer festivala odvijat će se glavni dio glazbenog programa kada će Šibenikom odzvanjati zvuci jednog od najpoznatijih svjetskih producenata i instrumentalista, Finca Jimija Tenora koji dolazi sa svojim projektom Cola & Jimmu. Nakon njega na rasporedu su Grandbrothers koji će također svirati uživo te hrvatskoj publici dobro poznati Shuya Okino koji će uz DJ set podsjetiti zašto volimo plesati uz njega. večer će završiti uz DJ set Eddyja Ramicha, inače i programskog direktora festivala.

Drugi dan Deboto će se događati na Trgu Mala Loža u središtu Šibenika, a za kraj festivala je planiran party na brodu koji će vas odvesti do Skradina uz cjelodnevno glazbeno druženje. Bit će ovo odličan plesni završetak ljeta, a sve informacije o festivalu pratite na www.debotofestival.com i Facebook stranici festivala.

Linker
26. travanj 2024 13:38