Youtube
PAST FORWARD

Pogledajte crno-bijeli film Davida Russella za Pradu

Moda i film ponovno su se spojili u novom radu američkog redatelja Davida O. Russella koji je snimio kratki film za talijansku dizajnericu Miucciu Pradu.

Crno-bijeli film "Past Froward", koji traje samo 12 minuta, napeti je triler o ženi zatočenoj u neizvjesnom snu koju su utjelovile čak tri glumice: Allison Williams, Freida Pinto i Kouth Wiel. U novom uratku proslavljenog redatelja pojavljuju se i drugi poznati glumci poput Johna Krasinskog i Jacka Houstona, a radi se o nijemom filmu ispunjenom dramatičnom glazbom i lijepim stylingom za koji je, naravno, zaslužna modna kuća Prada.

Kratki film, kako je naglasio Russell, temelji se na emocijama, sjećanjima i njemu dragim filmovima, a s obzirom na to da mu je Prada dala potpunu slobodu otkrio je da se osjećao poput slikara koji eksperimentira s bojom.

Isječci filma prikazani su na Tjednu mode u Milanu u rujnu ove godine. Nakon premijere pred odabranom publikom napokon je dostupan u cijelosti, a Russellov uradak vrtjet će se i u dućanima brenda Prada te na njihovim službenim stranicama.

Linker
13. travanj 2024 23:57