Art fair Nesvrstani

Početak lipnja je za umjetnost: Ne propustite jedinstveni sajam umjetnina

Uživajte uz umjetnička djela, obogatite svoju kolekciju novom umjetninom ili se samo opustite uz selekciju umjetnosti i izbor dobre glazbe.

Od 1. do 4. lipnja u Laubi traje festivalska atmosfera - održava se sajam umjetnina Art Fair "Nesvrstani", šestu godinu za redom. U trajanju od četiri dana predstavlja se 14 galerija i 18 samostalnih izlagača među kojima su AAC International i Holon iz Austrije, Galerija Kibla i Galerija Y iz Slovenije, Contemporary Bosnia iz Sarajeva te najbolje domaće galerije poput Galerija Poola, Kolekcionart, Galerija Zen, Kranjčar, Barijera, Beck, Galerija S iz Koprivnice i Galerija Žitnjak. Sve je popraćeno i zanimljivim sadržajima i glazbenim programom.

image
PRESS/LAUBA

Nastupaju bendovi Kensington Lima, The Siids i DJ Grumen, a održava se i panel rasprava o utjecaju umjetne inteligencije na razvoj umjetnosti i kreativnih industrija održat će udruga CroAI iz Zagreba. Art Fair Nesvrstani najbolji je događaj za sve one kojima idealan provod uključuje druženje, umjetnosti i glazbu a neizostavan je događaj za one koji su u potrazi za kvalitetnim djelom koje bi uklopili u zbirku ili izložili u vlastitom domu. Art Fair Nesvrstani rado posjećuju svi ljubitelji umjetnosti: od profesionalaca do pripadnika široke publike, jer svake godine pruža rezime najuspješnijih imena na trenutnom tržištu umjetnina te određuje buduće smjerove razvoja likovnog oblikovanja. Više informacija i raspored održavanja pronađite na službenoj stranici.

image
PRESS/LAUBA
image
LAUBA/PRESS
Linker
25. travanj 2024 08:11