Brian Cox nastupa u ulozi kontrolora

 PRESS
U AVANTURI JE SPAS

Pobjednik reality showa nadahnutog Jamesom Bondom osvaja milijun funti: Evo kako se prijaviti

Započele su prijave za drugu sezonu iščekivanog reality showa "007‘s Road to a Million" koji vodi proslavljeni škotski glumac Brian Cox.

Započele su prijave za drugu sezonu iščekivanog reality showa "007‘s Road to a Million" koji vodi proslavljeni škotski glumac Brian Cox.

Početak prve sezone realtiy showa "007‘s Road to a Million" tek se očekuje u studenom ove godine, a već su otvorene prijave za audiciju sudionika druge sezone. Produckiju potpisuju Eon, Amazon Studios, 72 Films i MGM Alternative, čiji su čelnici uvjereni su da je uspjeh zagarantiran samim nazivom i šifrom najslavnijeg tajnog agenta u književnoj i filmskoj povijesti, a gledateljima obećavaju pregršt iznenađenja, uzbuđenja, opasnosti i zabave. Zbog toga se ovaj show smatra jednom od najiščekivanijih produkcija na globalnoj razini koja ove jeseni stiže na male ekrane.

Riječ o natjecateljskom showu parova koji kombinira sposobnosti natjecatelja da se snađu u nemogućim uvjetima, baš kao što je to činio njihov uzor James Bond u svojim avanturama diljem svijeta, a natjecatelje do milijuna - toliko u britanskim funtama iznosi glavna nagrada za pobjednika sezone, u ulozi tzv. kontrolora vodi proslavljeni 77-godišnji škotski glumac Brian Cox, zvijezda HBO-vog serijala "Succession" (Nasljeđe).

image

Brian Cox predvodi glumačku ekipu HBO-vog serijala "Nasljeđe"

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Natjecatelji moraju pokazati visoku razinu inteligencije, izdržljivosti, tjelesne i psihičke snage, pa čak i herojstvo da bi stigli do samog kraja, tvrde producenti, a show je sniman na mnogim lokacijama diljem svijeta koje uključuju Jamajku, Škotsku, Veneciju... i mnoge druge. Kontrolorov karakter ospisan je kao nemilosrdno brutalan, ali pristojan i kulturan u interakciji s drugima.

"Zanimalo nas je kako će se tzv. obični ljudi snaći u avanturama Jamesa Bonda. Vodimo ih na ključne lokacije na kojima je tajni agent 007 spašavao planet, a kako natjecanje odmiče zadaci postaju sve teži, kompliciraniji i zahjtevniji. I to sve pod budnim okom kontrolora iz sjene koji prati svaki njihov pokret i misao. Mogu reći da sam kao nikad uživao u svojoj ulozi i jedva čekam početak prikazivanja i nastavak snimanja druge sezone", izjavio je Brian Cox.

image

Emitiranje prve sezone započinje u studenom

PROMO

Za show se prijavljuju parovi koji obožavaju avanture i nisu nužno fanovi Jamesa Bonda, iako se to smatra poželjnim. Ako smatrate da zadovoljavate uvjete, prijaviti se možete ovdje. Sretno!

Linker
28. travanj 2024 06:34