Nastup u Zagrebu

PipsChips&Videoclips rasprodali koncert pa dodali još jedan, Ripper obećaje spektakl: ‘Hajmo, skršiti i to dvorište‘

Zbog pandemije koronavirusa i potresa morali su otkazati koncert na zagrebačkoj Šalati, no grupa je pronašla alternativu i u rujnu nam donose dva koncerta, u Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Grupa PipsChips&Videoclips u manje od dva tjedna rasprodala je koncert u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu u subotu 11. rujna, a dodan je novi datum u nedjelju 12. rujna. Nakon toga neće više biti dodavanja novih koncerata. "Hajmo, skršiti i to dvorište", napisao je na Instagramu frontmen zagrebačkog benda Dubravko Ivaniš uz fotografiju na kojoj najavljuje spektakl.

Na dan nesuđenog i sada već dvije godine odgađanog spektakla na Šalati, Pipsi i ove godine fanovima nude zagrebački koncert u kojem će, vjerujemo, pronaći novu energiju dok zajedno čekamo bolja vremena i mogućnosti koncerta na Šalati. Uz i dalje prilične nejasne mjere za tako velika okupljanja na kojima se očekuje nekoliko tisuća ljudi, problem su i prošlogodišnji potresi. Oni su uzdrmali tribine legendarnog zagrebačkog stadiona, zbog čega sada tamo nije moguće organizirati koncerte s posjetiteljima na tribinama.

image
Pips Chips & Videoclips dodali su drug datum za nastup u Zagrebu
PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS

Na ovaj susret u izuzetnom prostoru Pipsi će donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere.

Pogledajte video

Čitajte i: Inozemni koncert u sklopu umjetničkog festivala: Nizozemski glazbenik iza umjetničkog imena Zea nastupa u Zagrebu

Kako na koncert?

Koncert u dvorištu ALU ove godine donosi identičnu situaciju kao onaj u garaži MSU prošle jeseni. Svi fanovi koji čuvaju ulaznice za Šalatu ulaze u ALU s popustom. Regularna cijena ulaznice je 120 kn, a s popustom iznosi 90 kn. Fanovi koji žele na oba koncerta u ALU, mogu iskoristiti popust oba puta.

image
Bend svira u Dvorištu Akademije likovnih umjetnosti
PIQANT PHOTOGRAPHY

Broj ulaznica je limitiran, a koncert će biti održan prema svim u tom trenutku važećim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH. Ulaznice s popustom za koncert u ALU kupuju se na mjestu gdje su kupljene ulaznice za Šalatu, uz njihovo predočenje. Ulaznice za novi datum su u prodaji. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

image
Pips Chips & Videoclips
PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS

Koncert Pipsa na Šalati prebačen je na 10. rujna 2022., a sve do sada kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Svi kojima novi datum ne odgovara, mogu vratiti ulaznice i ostvariti povrat novca do 11. rujna ove godine na mjestima gdje je ulaznica kupljena.

Čitajte i: Zagrebačko ljeto provedite u hladu Tuškanačke šume uz program suvremenih filmskih hitova i kultnih klasika

Linker
03. lipanj 2023 07:49