Profimedia, Album
NASTAVAK IZ NJEGOVE PERSPEKTIVE

'Pedeset nijansi sive' ide dalje: Stiže nova knjiga koja otkriva sve mračne strane Christiana Greyja

Ako s nestrpljenjem iščekujete treći dio filmskog serijala 'Pedeset nijansi sive', stižu odlične vijesti i to taman prije blagdana.

Ako s nestrpljenjem iščekujete treći dio filmskog serijala 'Pedeset nijansi sive', stižu odlične vijesti i to taman prije blagdana.

Film napravljen prema knjizi "Pedeset nijansi slobodniji" autorice E.L. James u kina stiže tek u veljači iduće godine, ali do tada ćete vrijeme moći skratiti novim nastavkom knjige – posvećenim njemu i njegovoj verziji priče. Novi dio nazvan "Darker: Fifty Shades Darker as Told by Cristian" na police stiže krajem studenoga, a nastavlja se na knjigu "Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian" iz 2015. godine.

U ovoj knjizi je priča iz nastavka "Fifty Shades Darker" ispričana iz njegove perspektive: Christian se prisjeća svojih najbolnijih uspomena te se suočava s onim što ga je pretvorilo u zahtjevnog i "oštećenog" čovjeka u kojeg se Ana zaljubljuje. Iako se radi o radnji koju smo već čitali, doduše s Anastasijom u prvom planu, knjiga je ipak puna iznenađenja, kako je naglasila njezina autorica.

Za očekivati je da će E.L. James napisati još jednu knjigu u serijalu: onu koja će ispričati "Pedeset nijansi slobodniji", posljednju priču iz popularne trilogije iz njegove perspektive. A prije te knjige, već u veljači iduće godine, moći ćemo pogledati treći i posljednji nastavak na velikim ekranima. U traileru koji je objavljen vidimo Christiana Greyja i Anastasiju na njihovom vjenčanju te kako uživaju u medenom mjesecu u Europi. Oboje su jako sretni, ali uskoro tu sreću pokvare "duhovi" iz Christianove prošlosti. Nastavak stiže iduće godine uoči Valentinova - baš kao i prva dva, a do tada možemo očekivati još detalja o filmu kojeg obožavatelji trilogije s nestrpljenjem iščekuju.

Linker
26. travanj 2024 12:28