EKSKLUZIVNA LJETNA PONUDA

Paket Gloria+haljina za 49,90 kn i dar svim čitateljima – gastro magazin Delicije

U novom broju Glorije koja izlazi 14. srpnja uz vaš omiljeni časopis možete kupiti ljetnu haljinu, u paketu za samo 49,90 kuna, na svim većim prodajnim mjestima.

Za odlazak na plažu, ali i za gradske šetnje odaberite trendi, prozračne ljetne haljine od viskoze koje su kao stvorene za vruće dane – lako se peru i brzo suše. Priuštite si jednu od 5 ponuđenih haljina iz Glorijine ekskluzivne ljetne kolekcije koje dolaze u različitim bojama i uzorcima te su univerzalne veličine.

Također ne propustite dar svim čitateljima, luksuzni gastro magazin Delicije na čak 68 stranica u kojem možete pronaći originalne recepte iz urbanih zalogajnica, otkriti što poznati hrvatski kuhari čitaju ovoga ljeta, otputovati u Deauville i okusiti čari francuske kuhinje. Predlažemo nove ideje kako pripremiti brz, jednostavan i ukusan ručak u samo 30 minuta i kako se spasiti od vrućine i pripremiti jedno od najboljih ljetnih osvježenja: limunadu s malinama, čajni koktel s limunom i limetom i sladoled od zelenog čaja.

Uživajte u ljetu uz Gloriju!

Linker
18. travanj 2024 12:03