Ne propustite

Ove nedjelje Ilica postaje središte najšarolikijeg ulično-umjetničkog festivala

Zatvara se 18. rujna i nudi najbolje od Zagreba: izložbe, revije, radionice, edukacije, glazbu i izniman broj izlagača koji će zašareniti najdužu zagrebačku ulicu.

Stigao nam je taj dan, dan kada se Ilica zatvara i na više od kilometar prostora predstavlja ono najbolje od Zagreba! Ove nedjelje, 18. rujna, održava se jesensko izdanje Projekta Ilica: Q‘ART, pod inspirativnim nazivnikom ‘BujanRujan‘, jer rujan je mjesec kada sve oko nas buja i inspirira, u što će se uskoro uvjeriti svi posjetitelji ovog fantastičnog ulično-umjetničkog festivala zajednice.

Iz godine u godinu Projekt Ilica: Q‘ART budi Ilicu i Zagreb, stanovnike, goste, prijatelje i posjetitelje grada te oživljava najdužu zagrebačku ulicu a njene prazne i zapuštene prostore ispunjava bogatim, raznovrsnim i šarenim gradsko-kulturno-umjetničkim programom.

image

Program Projekta Ilica: Q‘ART.

PROMO

Za ovo jesensko izdanje Projekta Ilica: Q‘ART, naš najšarolikiji ulično-umjetnički festival, pripremio je neke novosti i uistinu mnogo zanimljivosti. Novost je da se Projekt Ilica produžuje za oko 400 metara, pa će tako građani i posjetitelji festivala uz dinamičnu a opuštajuću šetnju Ilicom, od njenog početka pa sve do križanja Ilice s Ulicom Republike Austrije, na više od kilometar šetnog prostora, moći iskusiti i doživjeti stvarno uistinu iznimne trenutke te ponudu koje grad Zagreb nosi u sebi.

image

Projekt Ilica: Q‘ART

PROMO

Festival traje ove nedjelje 18. rujna od 9 ujutro do 16 sati popodne s mnoštvom edukativnih i umjetnih događanja, izložbeno-prodajnih postava, revija, društvenih akcija za najmlađe, radionica obrtnika i učenika, raznih zanimljivih predavanja te raznoliku ponudu raznovrsnih izlagača.

image

Iskoristite prigodu i razgledajte što nude domaći, mali izlagači.

PROMO

Cilj projekta Ilica: Q‘ART je transformacija i buđenje napuštenih javnih prostora u središtu grada Zagreba, uz aktiviranje zajednice i građanske svijesti o javnom prostoru, o povezanosti ekosustava prirode te ruralnih i urbanih područja, a sve po principima povezivanja ponude i potražnje, dijeljenja, participacije i empatije.

Više detalja o samom programu saznajte na službenoj stranici projekta.

Linker
18. travanj 2024 10:06