WARM UP PARTY

Ovaj vikend rezerviran je za najiščekivaniji festival ljeta - ‘LMF‘ na Jarunu

Warm-up partyji, koji će se tokom ovog tjedna održavati na Jarunu, najbolja su uvertira za nadolazeći "LMF".

Nakon nekoliko mjeseci iščekivanja, napokon smo ušli u posljednji tjedan priprema za festival "LMF", koji će se održati ove subote, 21. kolovoza, na zagrebačkom Jarunu. Spektakularna pozornica visoka 15 metara gotovo je u potpunosti dovršena, a osim nje, u finalnoj je izgradnji još 6 party kamiona, koji će biti u funkciji pokretnih pozornica.

image
FML festival održava se 21. kolovoza na Jarunu.
PROMO

Festival započinje točno u 12 sati, kada počinje parada party kamiona oko jezera, na kojima će deseci sjajnih DJ-eva i plesača zabavljati mnogobrojnu publiku na Jarunu. Nakon toga, program se seli na južnu stranu jezera uz nasip, a potrajat će do večernjih sati, kada se zabava seli na jedan od vizualno najatraktivnijih main stage-eva u Hrvatskoj. Na njemu će svoje plesne set liste odraditi najveći headlineri ‘LMF-a‘; priznata svjetska imena elektronske scene poput Marca Carole, Luciana, Claptonea, ali i jake domaće snage Petar Dundov i Tomo in der Mühlen.

Čitajte i: Neno Belan u pauzi od svirke odmara na Braču, a do kraja ljeta priprema glazbeni spektakl u Šibeniku

U tjednu ususret festivalu, od danas pa sve do subote, održavat će se warm-up party-ji na festivalskoj plaži ‘LMF‘ beach, tik uz beach bar St. Tropez na Jarunu, nedaleko od glavne pozornice. Zagrijavanje će započeti u 16:00 i trajati do večernjih sati, a posjetitelje očekuju hladna pića i vrući elektro ritmovi.

image
Program FML festivala.
PROMO

Čitajte i: Zagreb i riječki bend i dalje se vole: Jonathan priređuje spektakl u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti

Ekipa iz "LMF-a" pripremila je i brojna iznenađenja, nagradne igre i zabavne sadržaje, što će poslužiti kao savršena uvertira za nadolazeći party.

image
Ekipa iz "LMF-a" pripremila je brojna iznenađenja.
PROMO

Ostala su svega 3 dana do festivala, što znači ukoliko još niste, sad je pravo vrijeme da skoknete na Eventim i osigurate svoju ulaznicu za najbolji tulum sezone.

Linker
13. kolovoz 2022 21:07