Foto: PR
LAJNAP ODLIČNO STARTAO

Novi stand up program "Lajnap" oduševio Zagrepčane!

Novi stand up projekt – LAJNAP zagrebačkoj se publici predstavio u punom sjaju. Prepuna dvorana Kina Grič udomila je četvoricu talentiranih komičara, dobitnike Akademijine nagrade za najjače fore ikada. Aleks Curač-Šarić, Tomislav Koza Kozačinski, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec Goc jednostavno znaju kako se to radi.

Dečki su pokazali sve što su mogli. Ogolili su se, plakali, smijali, bacali fore te prepričavali najneugodnija životna iskustva i tako puna dva sata publiku ostavljali bez daha.

Foto: Jazz Saletović Photography

– To je naš zajednički projekt kroz koji se možemo izraziti i svakodnevnici dati jednu novu, zapravo drugačiju perspektivu! Naša poruka je da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život – zapravo smješni i zabavni – jedna je od rijetkih ozbiljnih izjava lajnapovaca.

Otvorenje prve sezone stand upa u Griču, nazvane “Volare”, podržale su i poznata zagrebačka spisateljica i voditeljica Andrea Andrassy te omiljena radijska voditeljica Otvorenog Ivana Mišerić.

– Centar grada, četiri dečka, dva sata izvrsnog humora. Dečki iz Lajnapa su pronašli recept za savršenu stand-up večer i to ne govorim samo zato što ih znam. Imala sam osjećaj da sam u nekom londonskom klubu, a upravo to mi je do sad falilo kod nas. Ja ću biti stalni gost, to je sigurno – izjavila je oduševljena Andrea, a podršku mladim kreativcima pružili su hrvatski pisac Hrvoje Šalković te Davor Runje, suosnivač zagrebačke agencije Drap.

Foto: Jazz Saletović Photography

Svakog tjedna čekaju vas nove fore i one man showovi, a detaljan raspored kao i best of back stage fotografija i komentara – možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Linker
20. travanj 2024 11:02