glazba

Nova mediteranska balada Petra Graše prepuna je snažnih emocija i intimnih poruka kroz stihove

Nova pjesma svojvrsna je uvertira za dva Grašina koncerta koje priprema za početak sljedeće godine.

Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora u regiji, Petar Grašo, nakon niza hitova koji su redom osvajali publiku i struku posljednjih godina, napokon predstavlja dugoočekivani singl "Jel' ti reka ko".

Radi se o rasnoj mediteranskoj baladi s izuzetno snažnim i intimnim tekstom te upečatljivom Grašinom interpretacijom. U studiju Tomislava Mrduljaša, Grašo je pjesmu pomno dotjerivao s timom čije pjesme osvajaju srca publike i radijske top liste, Tončijem Huljićem i Vjekoslavom Huljić.

Čitajte i:​ Tko je zapravo sramežljiva Hana Huljić koja je osvojila Grašino srce? Ove stare fotografije otkrivaju njihovu bliskost koja se pretvorila u ljubav

image

Petar Grašo

PROMO

"Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme 'Jel' ti reka ko' jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se dogodila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu", ispričao je Grašo.

Spot u režiji Vojana Koceića snimljen je istarskom pitoresknom hotelu "San Rocco" te na nekoliko lokacija u Splitu. "Istra i naravno moj Split imaju posebno mjesto u mom životu, to su moje omiljene lokacije kojima se uvijek vraćam. Svaka ima svoju vrstu ljepote i značenja za mene pa sam ih tako želio zabilježiti i kroz novi spot", priča Petar.

Nova pjesma svakako je i sjajna uvertira za dva najavljena koncerta koje Grašo priprema početkom sljedeće godine, 11. veljače pjevat će u Spaladium Areni nakon čega slijedi i Arena Zagreb, 26. veljače.

Čitajte i: Cijela priča Danijele Martinović: ‘Najgore i najopasnije je ostati u vezi zbog straha ili obaveze...‘

Linker
03. veljača 2023 02:19