Glazbeno koketiranje

Nastavlja se njezina Melodrama: Zvijezda glazbenog showa i djevojka Marka Kutlića predstavlja nam se u novom izdanju!

Svi koji prate rad zagrebačke glazbenice Nele Đinđić razveselit će vijest da je njezina pjesma znakovitog naziva ‘Problem‘ dobila nastavak. Riječ je o pjesmi s Nelinog debitantskog albuma ‘Melodrama‘ izdanog prošle godine, a u kojoj progovara o muško ženskim odnosima.

Nakon što je sa svojim 'Problemom' poharala domaće radio stanice, perspektivna glazbenica Nela Đinđić za istu je pjesmu snimila spot koji je premijerno prikazan ovih dana.

Video materijal napravljen je na gradskom plivalištu u Vukovara, a ono što je posebno zapelo za oči njezinim fanovima je Nelin drugačiji imidž. Jedno od najprepoznatljivijih ženskih lica HRT-ove emisije 'A strana' koja nas je, osim moćnim vokalom, osvojila dugim kovrčama, u spotu je gotovo neprepoznatljiva – s ravnom kosom i u eklektičnim kombinacijama.

Čitajte i: U boji ljubavi: Valentinovo nam donosi pregršt glazbenih nastupa među kojima su i brojne domaće dive

image

Nela u spotu za 'Problem'.

SARA HORVATIĆ

"Ova je pjesma za mene posebna jer je potpuno moj autorski rad. Sama sam za nju napisala i glazbu i stihove. Uz to je i jako drugačija od svega što sam do sada radila. Ovo je plesna pjesma, u funky zvuku. Moram se zahvaliti i cijeloj ekipi koja je radila spot jer mislim da su napravili sjajan posao. Redatelj je Luka Sepčić, a stilistica Marcela Vrčak je zaslužna za otkačene modne kombinacije domaćih dizajnera i brendova: Donovan Pavleković, House of Kiwi, Morphlines, Salicula i Tine Spahije", kazala je mlada autorica, kojoj je ovo druga kantautorska pjesma.

Za svoj 'Problem' Nela kaže i da je prkosna i ženska, a svojim stihovima o razmiricama u muško-ženskim odnosima zabrinula je njezine fanove.

No, razloga za brigu nema jer između nekadašnje natjecateljice u showu "The Voice" i popularnog glazbenika Marka Kutlića i dalje cvjetaju ruže. Štoviše, glazbeni par koji se upoznao 2019. na snimanju "A strane", zajedno će pjevati i na Dan zaljubljenih, 14. veljače u HNK Šibenik.

Linker
21. travanj 2024 07:37