DESET NOVIH EPIZODA

Nakon deset godina vraćaju se omiljeni Will & Grace

Nakon što smo lani dobili nove epizode omiljenih "Gilmoreica", vraća nam se još jedan popularni serijal iz devedesetih. Sitcom Will & Grace dobit će novu sezonu nakon deset godina.

Odlične vijesti potvrdio je Leslie Jordan koji je u omiljenom humorističnom serijalu glumio Beverleyja Leslieja.

- Nema možda, Will & Grace se vraća! - otkrio je američki glumac gostujući na radio stanici KPBS i dodao da će snimanje početi u srpnju ove godine. Radi se o projektu kuće NBC koja je naručila deset novih epizoda, ali detalji još uvijek nisu otkriveni. Nova sezona na male bi ekrane trebala stići iduće jeseni, a vjeruje se da će se vratiti svi glavni likovi: Will, Grace, Karen i Jack. Prva šuškanja o novim epizodama pojavila su se u devetom mjesecu prošle godine kada se poznata ekipa okupila na snimanju desetominutne scene u kojoj se referiraju na američke izbore, a u kojoj su pokazali da su ostali isti.

The NBC television series

Nažalost, u novim nastavcima nećemo imati priliku vidjeti Debbie Reynolds, koja je preminula krajem 2016., kao Bobbi Adler, ali će sigurno naći način da joj odaju počast, baš kao što su se u novim nastavcima "Gilmoreica" divno prisjetili Edwarda Hermanna.

Linker
21. rujan 2023 19:53