Foto: PR
"A SEAT AT THE TABLE"

Mlađa cool sestra Beyoncé Knowles najavila novi album

Ovog petka, 30. rujna, svi fanovi američke glazbenice Solange s nestrpljenjem će iščekivati službenu objavu novog albuma pod imenom “A Seat at the Table”.

Osim što je Solange novi album najavila kao vrlo moćan i inspirativan jer preispituje vlastiti identitet, lista glazbenika s kojima je surađivala je također vrlo impresivna. Lil Wayne, Q-Tip, Kelly Rowland, Sampha, Kelela, Nicholas Savage samo su neki od zvijezda koje ćete čuti na novom glazbenom materijalu. Na svom Instagram profilu Solange je tim povodom napisala: “S iznimnim uzbuđenjem i zahvalnošću želim podijeliti svoj novi album koji sam napisala, zajedno s vama.”

Mlađa sestra pop dive Beyoncé novi je album opisala kao projekt identiteta, osnaživanja, neovisnosti, tuge i ozdravljenja. Tema identiteta postala je aktualna ranije ovog mjeseca kada je glazbenica na stranici Saint Heron objavila esej u kojem je dokumentirala rasistički incident koji ju je zatekao na koncertu glazbenog kolektiva Kraftwerk. Album će biti objavljen 30. rujna, ali još nije poznato hoće li neki od online glazbenih servisa imati ekskluzivu.

Linker
25. travanj 2024 14:32