MIOMIR MILIĆ
glazbena suradnja

Marija Šerifović i Matija Cvek imaju baladu, poslušajte je

Marija Šerifović objavila je svoj novi album, a na popisu se pronašla balada s poznatim hrvatskim pjevačem.

Marija Šerifović objavila je svoj novi album, a na popisu se pronašla balada s poznatim hrvatskim pjevačem.

Novi album poznate pjevačice Marije Šerifović "Dolazi ljubav" dostupan je od danas, a na njemu se nalazi ljubavna balada "Pola sunca" koju je izvela s Matijom Cvekom. Pjevač je najavio suradnju s eurovizijskom pobjednicom stihovima spomenute pjesme "nekom dušo, duša uzalud", na društvenim mrežama. Mariju je nazvao jednom od najboljih vokalistica u regiji, a dodao je da je ovaj duet apsolutni vrhunac njegove karijere. Glazbu teksta potpisuje Bane Opačić, dok su za aranžman zaslužni Dušan Alagić i Dušan Krsmanović.

Album "Dolazi ljubav" donosi osam pjesama za koji su snimljeni i video spotovi, a spomenutim albumom Marija Šerifović obilježava dvadeset godina glazbene karijere. Prvih dvadeset godina karijere obilježilo je dosta stvari, a među njima je i pobjeda na Euroviziji 2007. godine.

image

Marija šerifović

MIOMIR MILIĆ
image

Marija Šerifović

MIOMIR MILIĆ

Od njezine pobjede na Eurosongu s pjesmom "Molitva" prošlo je nevjerojatnih 16 godina, no ista se i dalje rado izvodi. Uz pobjedu na prestižnom natjecanju, našle su se rasprodane koncertne turneje širom regije, bezbroj hitova i velika potpora obožavatelja.

Inače, i Matija Cvek nedavno je izdao drugi album "Vile se ovdje igraju", s kojim je već u prvom tjednu prodaje zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Pjevač je od početka svoje karijere obećao dati sve za svoju publiku i svakom svojom izvedbom ne razočara. Posljednjih nekoliko godina koliko je na sceni, osim što je osvojio srca publike, osvojio je i prestižne nagrade za svoj doprinos u glazbi. Na 30. dodjeli Porina u travnju osvojio je nagradu za pjesmu godine s kolegicom Eni Jurišić godine za pjesmu "Trebaš Li Me", a također su osvojili nagrade za najbolju vokalnu suradnji te za najbolji video broj redatelja Benjamina Strikea.

Linker
26. travanj 2024 13:50