gundruk

Ljubavna priča koja odiše umjetnost! Ivanka Mazurkijević i Mrle poslali pozivnice za spektakularno vjenčanje

Brojimo sitno do dugo najavljivanog spektakla vjenčanja na otoku San Marino koje će se održati 4. rujna ove godine. Uz vizual art direktora Saše Hessa, gazbena podloga autora Mr. Lee & IvaneSky postala je jedinstvena audiovizualna pozivnica za ovaj dugo očekivani događaj!

Neizbježna razdoblja svakodnevice su povremena upadanja u rutine, samostalna ili u društvu partnera, koja dovode pojedinca do uživanja u istom ritmu i zadovoljstva u predviđanju sljedećeg trenutka ili pak do luđaštva u predvidivim okolnostima, rečenicama, razgovorima, licima. Sukobi dnevnih potreba i dogovori oko istih, emocionalne eksplozije i ponori, kontroverze i ustaljenost čine odnose zaljubljenih dinamično ustaljenim.

Dugogodišnju uspješnu kreativnu i umjetničku sinergiju Mr. Lee & IvaneSky prezentirali su kroz zajedničko stvaralaštvo namijenjeno i prilagodljivo različitim ukusima, a prihvaćeno od strane šire publike i struke.

image
Dugogodišnju uspješnu kreativnu i umjetničku sinergiju Mr. Lee & IvaneSky prezentirali su kroz zajedničko stvaralaštvo.
SAšA HESS

Čitajte i: Bono Vox stigao na Sarajevo film festival: Frontman legendarne grupe U2 odmah se bacio na posao

Upravo ova vještina lakoće stvaranja umjetnosti u kojoj za njih nije potreban kompromis, preslikana je na privatnu, ljubavnu priču. Zajednički rad romantičnog dvojca, pjesma Gundruk, slikovito dočarava svakodnevicu ali onu, ukoliko je rutinska, lako se može prihvatiti i živjeti bez ijedne zamjerke.

image
Ova vještina lakoće stvaranja umjetnosti u kojoj za njih nije potreban kompromis, preslikana je na privatnu, ljubavnu priču.
SAšA HESS

Glazbena podloga autora Mr. Lee & IvaneSky uz vizual art direktora Saše Hessa postaje jedinstvena audiovizualna pozivnica za već dugo najavljivani spektakl vjenčanja koji će se održati na otoku San Marino, 4. rujna 2021. godine.

Umjetnost nije za skrivanje baš kao ni slavlje emotivnih i ljubavnih zanosa zato će cijelo multikulturalno vjenčanje biti objavljeno na Youtube kanalu za one koji nisu u mogućnosti prisustvovati.

Linker
17. travanj 2024 10:50