Lana škrgatić
 FOTOGRAFIJE: HRVOJE GOLUBIć
Glazba

Lana S. za novu pjesmu predstavila potpuno drugačiji video spot: Govori o maštanju o kraju pandemije te veselom i opuštenom ljetu

Predstavila se pjesmom ‘Naš svijet’, nastavila vrlo brzo s pjesmom ‘Sigurno u treću’, a sada je već došlo vrijeme za novu pjesmu, naziva ‘Uzmi me’.

Predstavila se pjesmom ‘Naš svijet’, nastavila vrlo brzo s pjesmom ‘Sigurno u treću’, a sada je već došlo vrijeme za novu pjesmu, naziva ‘Uzmi me’.

Od kako je zakoračila u svoju samostalnu glazbenu priču, pjevačica Lana S., pravim imenom Lana Škrgatić, niže same pohvale, a to joj itekako daje veliki vjetar u leđa, kao i poticaj da publici predstavi sve na čemu je toliko predano i intenzivno radila.

Bez plana i kalkulacije, Lana S. osluškuje potrebe i želje svoje publike, koja svakim danom raste i broji sve više zainteresiranih za Laninu glazbu. Tako je, nakon dvije uspješne pjesme, na red došla nova.

Pjesma "Uzmi me", nalazi se i na Laninom nedavno objavljenom albumu "Avantura", a sama potpisuje tekst i glazbu, dok su joj se na aranžmanu pridružili Dragomir Herendić, Ivan Puž i Zoran Puljek.

"Pjesma “Uzmi me” govori o ljubavi, slobodi i bezbrižnosti, a inspiracija je bila maštanje o kraju pandemije te veselom i opuštenom ljetu. Igrali smo se vokalnim aranžmanima, a kroz kreaciju animiranog spota Josipa Dolovčaka željeli smo dočarati taj svijet", rekla je glazbenica.

Za ideju, priču i realizaciju ovog posve drugačijeg animiranog spota, zadužen je genijalni Josip Dolovčak.

Linker
27. travanj 2024 04:55