SHUTTERSTOCK
koncert u kolovozu

Kreće prodaja ulaznica za koncert Eda Sheerana na Hipodromu: Ovo su cijene

Kreće prodaja ulaznica za dugoočekivani koncert za britanskog pjevača Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu.

Kreće prodaja ulaznica za dugoočekivani koncert za britanskog pjevača Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu.

U 10 sati kreće prodaja ulaznica za koncert glazbenika Eda Sheerana putem Eventima, a cijena ulaznica kretat će se između 74,90 i 129,90 eura. Ulaznice za Sheerana prodavat će se isključivo personalizirane imenom kupca. Broj ulaznica ograničen je na maksimalno šest karata po kupcu. "Ulaznice će biti dostupne samo kao print@home. Dostava ulaznica se vrši 14 dana prije događaja", stoji u napomeni. Također će se od obožavatelja tražiti da dođu kao grupa te da predoče svoju ulaznicu/e uz nazočnost glavnog kupca, a on će morati imati identifikacijski dokument s fotografijom koji odgovara imenu na ulaznicama. "Samo ulaznice kupljene od ovlaštenih prodavača će biti važeće", piše u napomeni.

Ed Sheeran dolazi na zagrebački Hipodrom 10. kolovoza 2024, godine, a vijest je potvrđena tijekom njegove turneje “+ – = ÷ x”, koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Kao njegov poseban gost nastupit će Calum Scott. U Zagrebu će promovirati svoj peti i šesti studijski album, za kojeg je kazao da je njegov pokušaj stvaranja savršenog akustičnog albuma, a posvećen je najtraumatičnijim događajima koje je proživljavao sa suprugom Cherry Seaborn.

Njoj je, naime, u trudnoći s kćerkicom Jupiter, koja je u svibnju proslavila prvi rođendan, dijagnosticiran tumor, pa je par proživljavao "strah, depresiju i anksioznost" jer liječenje nije moglo započeti prije poroda.

Podsjetimo, samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma - "Subtract" i "Autumn Variations", i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Linker
26. travanj 2024 02:28