Njegovi nastupi su spektakularni

 MARCEL VAN HOORN
NIKAD DOSTA ZABAVE

Kralj valcera 4. put stiže u Zagreb: "Veselim se nezaboravnoj večeri i šaljem vam puno ljubavi"

Nizozemski violinist Andre Rieu, voditelj najvećeg privatnog sastava na svijetu, 15. studenog 2024. s orkestrom Johanna Straussa nastupa u zagrebačkoj Areni.

Nizozemski violinist Andre Rieu, voditelj najvećeg privatnog sastava na svijetu, 15. studenog 2024. s orkestrom Johanna Straussa nastupa u zagrebačkoj Areni.

Povodom svog četvrtog nastupa u zagrebačkoj Areni 74-godišnji Andre Rieu, nizozemski kralj valcera i voditelj najvećeg privatnog orkestra na svijetu, svoju je vjernu publiku pozvao pjesmom “Dobro mi došel, prijatelj” i zaradio mnoštvo komentara oduševljenih fanova. Ulaznice za koncert Andréa Rieua i orkestra Johanna Straussa, koji će se održati 15. studenog 2024., u prodaju su puštene 15 mjeseci uoči četvrtog koncerta majstora klasike u najvećoj hrvatskoj dvorani, a već prvog dana planulo je više od tisuću karata.

image

Andre Rieu četvrti put stiže u zagrebačku Arenu

MARCEL VAN HOORN

Nizozemski “kralj valcera”, za kojeg kritičari govore da ima karizmu Elvisa, osnivač je megapopularnog Johann Strauss Orchestra, a u Zagreb iduće godine stiže u sklopu nove svjetske turneje. Sudeći po tri dosad rasprodane Arene hrvatska publika obožava ovog virtuoza na violini i dirigenta jer Rieu na svakom nastupu dvoranu pretvara u plesni podij. Njegov repertoar sastoji se od najvećih filmskih, opernih, pop, rock hitova kao i onih iz mjuzikla, opereta te naravno najljepših valcera. Godišnje Rieua i njegov najveći privatni orkestar na svijetu, koji broji150 članova, od kojih je većina s njim već gotovo 25 godina, pogleda više od šesto tisuća obožavatelja stoga i ne čudi tolika pomama za ulaznicama i u Europi.

image

Andre Rieu

MANUELA SCARPA/PHOTO RIO NEWS

Njihovi nastupi vrhunski su doživljaj jer osebujni Nizozemac veliku pažnju posvećuje raskošnim kostimima kao i scenografiji pa je tako prije desetak godina na turneji nastupao ispred replike dvorca carice Sissy, a njegovi veličanstveni nastupi idealna su zabava za cijelu obitelj.

"Ponosan sam što Star produkcija godinama surađuje s izuzetno profesionalnim timom Andréa Rieua koji nam ukazuje povjerenje nastavljajući suradnju s nama još od 2016. Svaki novi koncert je potvrda te uspješne suradnje jer on ima viziju razveseliti ljude, pružiti im zabavu kroz divne klasične melodije u pratnji svog orkestra, koji mu je kao obitelj. Zato ga i sljedeće godine iščekujemo s veseljem", izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

image

Vatromet je dio spektakla

MARCEL VAN HOORN

Devet milijuna pratitelja na Facebooku, više od 40 milijuna prodanih albuma kao i više od pola milijuna posjetitelja na koncertima svake godine jasno pokazuju kako je ovaj megapopularni violinist uspješniji od mnogih pop i rock zvijezda. Dosad je objavio više od 30 klasičnih albuma koji su završili kao broj 1 na listama najslušanijih i najprodavanijih.

image

Andre Rieu publiku diže na noge

MARCEL VAN HOORN

"Emocije su mi najvažnije i na moje koncerte svi su dobrodošli. Otvaramo srca publici koja nam uzvraća istom mjerom. Svake večeri sa svojim orkestrom gledam rasplesane ljude, radosne i bezbrižne. Sretan sam kad primim poruke obožavatelja koji kažu kako su dugo nakon koncerta puni dojmova. I veselim se novom koncertu s najboljom publikom na svijetu", kaže Rieu.

image

Nizozemski kralj valcera proslavio je 74. rođendan.

MARCEL VAN HOORN
Linker
26. travanj 2024 06:07