Foto: Novković
MJUZIKLI POD VEDRIM NEBOM

Komedijinih 65 - Sa zvijezdama pod zvijezdama!

Zagrebačko gradsko kazalište Komedija za svoj 65. rođendan svim Zagrepčanima i brojnim gostima daruje sasvim poseban dar u sklopu prvoga open-air festivala orkestara – Zagreb Classic!

Ove srijede, 6. srpnja u 21:00 ne propustite koncert “Komedijinih 65 – Sa zvijezdama pod zvijezdama” na travi Tomislavca i uživajte u najljepšim glazbenim brojevima iz najvećih Komedijinih uspješnica!

Solistima, zborom i orkestrom popularnoga kazališta s Kaptola ravnat će Krešimir Batinić i Dinko Appelt, a u izvedbama hitova iz slavnih opereta i mjuzikala nastupit će poznate Komedijine zvijezde: Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Vlatka Burić, Dražen Bratulić, Danijela Pintarić, Renata Sabljak, Nina Kaić Madić i Ervin Baučić.

“Željeli bismo razvedriti tople srpanjske noći, razgaliti srca naših Zagrepčana i brojnih gostiju”, poručuju iz Komedije i najavljuju večer punu “veselja, strasti, uzbuđenja i ushita”.

Kneginja čardaša mađarskoga kralja operete Emmericha Kálmána te megauspješnimjuzikli Mammamia! ABBA-e i Jalta, Jalta dvojca Grgić-Kabiljo više su nego dovoljna najava da će u srijedu biti i veselo i uzbudljivo.

A kada tome dodamo ekskluzivni izbor brojeva iz novoga mjuzikla Byron skladatelja Darka Domitrovića na libreto Mire Gavrana u aranžmanima Ante Gele koji će premijeru doživjeti prvom polovicom 2017. godine – jedno je sigurno: uživanje je zagarantirano!

Voditelji programa su Mila Elegović, Igor Mešin i Vid Balog.

Linker
28. rujan 2022 09:18