Promo
EUROPSKA DISTRIBUCIJA

Još jedan uspjeh hrvatskog filma - 'S one strane' u europskim kinima!

Film Zrinka Ogreste "S one strane" u siječnju 2017. započinje s redovitom kino distribucijom u četiri europske zemlje: Nizozemskoj, Belgiji, Luksemburgu i Italiji. 

Ostvarenje Zrinka Ogreste 19. siječnja 2017. započinje prikazivanje u Nizozemskoj, Belgiji i Luksemburgu. Distributer filma za zemlje Beneluxa je nizozemski Cinemien.

Film stiže i u susjednu Italiju. Premijeru će imati na Alpe Adria film festivalu u Trstu 23. siječna 2017., a nakon toga kreće u redovito prikazivanje u kinima. Talijanski distributer filma je Cineclub Internazionale Distribuzione.

Podsjetimo, dugometražni igrani film "S one strane" uvršten je u službeni program Berlinalea početkom ove godine. Nagrađen je posebnim priznanjem žirija Europa Cinemas Label, a Europska filmska akademija uvrstila ga je sredinom godine u izbor 50 ovogodišnjih filmova koji su konkurirali za Europsku filmsku nagradu.

Film govori o Vesni koja se prije 20 godina s djecom preselila u Zagreb, bježeći od događaja koji su im gotovo uništili živote. Međutim, nakon jednog neočekivanog poziva na površinu će isplivati tajna koju je kroz sve te godine nastojala skriti.

Linker
16. travanj 2024 17:57