Screenshot
VIRALNI VIDEO

Je li najpopularniji spot godine ustvari prevara?

Novi spot repera Young Thuga "Wyclef Jean" poput munje se proširio internetom i postao viralan. Razlog tome je gotovo nevjerojatna činjenica da se pjevač nije pojavio na snimanju vlastitog spota!

Young Thug je smislio okvirni koncept za spot, ali jednostavno nije došao na snimanje pa je redatelj Ryan Staake morao na licu mjesta smisliti nešto drugo. I smislio je! Dijelom zbog priče koja je iza njega, a dijelom zbog vizualne atraktivnosti spot je u trenu postao hit.

No, sada se redatelj brani od optužbi da je čitava priča izmišljena i namještena. "Svi su se toliko naviknuli na to da im se laže u reklamama i spotovima da je ljudima teško povjerovati da je netko uopće iskren pa smatraju da je snimiti ovakav spot bio naš plan od početka, ali nije. Proživio sam tu noćnu moru, to je prava istina." – izjavio je Staake za NME.

Dodao je da "još čeka" reakciju Young Thuga na spot, ali da je i ustvari sretan što se reper nije pojavio na snimanju jer je ovako "sve bolje ispalo."

Kako bilo, očito je da za uspješan spot danas više nije dovoljna samo dobra pjesma ili bogata produkcija, važna je i dobra priča. Ovaj spot je svakako ima.

Linker
18. travanj 2024 05:49