jedva čekamo!

Iako će uskoro napuniti 60. ne namjerava stati: Iduće ljeto ga gledamo na pulskoj pozornici

Lenny Kravitz u sklopu velike svjetske turneje Blue Electric Light Tour dolazi u Hrvatsku 28. srpnja 2024. godine.

Jedna od najpoznatijih rock zvijezda ponovno dolazi pred hrvatsku publiku. Riječ je o Lennyju Kravitzu koji će nastupiti u pulskom Amfiteatru 28. srpnja 2024. godine u sklopu svoje velike turneje Blue Electric Light Tour. Ovaj multitalentirani glazbenik u Hrvatskoj je zadnji put bio 17. prosinca 2011. kada je nastupio u Areni Zagreb. Ulaznice za koncert u prodaji su već od ovog petka, 8. prosinca na svim mjestima Eventima i putem web stranice.

Blue Electric Light trebao bi biti i naziv 12. studijskog albuma 59-godišnje rock zvijezde. Napisan je i snimljen u njegovom studiju na Bahamima, a spomenuti album bi trebao izaći 15. ožujka 2024. godine.

Na albumu bi Kravitz još jednom trebao dokazati svoju multitalentiranost kao autor, producent, ali i multiinstrumentalist jer je sam napisao većinu pjesma, ali odsvirao gotovo sve instrumente na albumu kojeg je radio u suradnji s dugogodišnjim gitaristom Craigom Rossom.

Iako je na pragu sedmog deseteljeća života jer će sljedeće godine prije koncerta u Puli proslaviti 60. rođendan, slavni pjevač oduševljava žene diljem svijeta. Prije dva mjeseca objavio je novu pjesmu "TK421", a obožavateljice je posebno oduševio top formom. U spotu se pojavio potpuno gol, a većina je zaključila kako izgleda sjajno."Ne mogu vjerovati da ovaj čovjek ima 59 godina", "Ostala sam bez riječi. Kakvo tijelo ", samo su neki od komentara obožavateljica poznatog pjevača.

A hrvatske obožavateljice ali i obožavatelji moći će ga vidjeti uživo već ovog ljeta u Puli.

Linker
23. travanj 2024 02:23