Barack Obama
Nije im sjelo

Hit pjesme ovog ljeta prema odabiru Baracka Obame: 'Ovo smo Michelle i ja bez prestanka slušali'

Kao što to radi svake godine, Barack Obama ni ove nije propustio s fanovima podijeliti listu najdražih pjesama koje su on i Michelle slušali cijelo ljeto. Mnogi fanovi, kao i glazbenici koje je spomenuo bili su posebno oduševljeni, a neki su u njegovoj playlisti našli i način na koji se bivši predsjednik "obračunao" s aktualnim.

Bivši američki predsjednik Barack Obama voli dijeliti detalje iz svog privatnog života pa je na opće oduševljenje svojih obožavatelja na Twitteru i Instagramu objavio listu pjesama koje su on i supruga Michelle slušali ovoga ljeta.

"Ljeto nam lagano odlazi pa evo što smo Michelle i ja slušali ovih mjeseci - nešto staro, nešto novo, nešto brzo, nešto sporo. Nadam se da ćete uživati!", napisao je Obama uz fotografiju playliste. Na popisu su se tako našle 44. pjesme raznih izvođača, među kojima su John Legend, Beyonce, Childish Gambino i mnogi drugi, što potvrđuje raznolik ukus njega i njegove supruge.

Neki od glazbenika bili su vrlo ganuti što ih je Obama stavio na popis pa su retweetali njegovu objavu uz zahvalu ili kakav šaljiv komentar. "WOW!! Moram se zahvaliti!", napisao je Koffee.

No, dok su neki hvalili Obamin glazbenik ukus, drugi su ga popljuvali, misleći da je popis namjerno sastavio kako bi sadašnjem američkom predsjedniku Donaldu Trumpu suptilno poručio kako ga ne podnosi. "Borite se da ostanete važni, zar ne?", odgovorio mu je jedan korisnik Twittera. Neki su čak primijetili da je Obama namjerno naveo 44. pjesme kao podsjetnik na činjenicu da je upravo on bio 44. američki predsjednik, dok je 45. pjesmu izostavio. "Vidimo što ste ovdje učinili, g. Obama. Izostanak 45. pjesme...dobro ste mu spustili", "Odlično! I stali ste na 44. Hahahah! Savršenstvo!", "Nitko ne želi 45. pjesmu", bili su neki od komentara.

Ranije ovog mjeseca Obama je objavio i popis najdraže ljetne literature, na kojem su se također našli neki stari, ali i novi naslovi. Tako smo saznali da Obama voli čitati djela o istraživanju psihološkog utjecaja interneta na čovjeka, iskustva imigranata te neka djela fikcije poput "Shallows" Nicholasa Carra i "American Spy" spisateljice Lauren Wilkinson.

Linker
24. travanj 2024 05:22