20th Century Fox Licensing/Merch
DOSJEI X

Fox Mulder i Dana Scully ponovno na zadatku: Stiže novih 10 epizoda 'Dosjea X'

Televizijska kuća Fox potvrdila je da se Fox Mulder i Dana Scully ponovno vraćaju - ovog puta u 10 sezona koje će se emitirati krajem 2017. ili početkom 2018. godine.

U novoj sezoni ponovno se vraćaju glumci David Duchovny i Gillian Anderson u ulogama FBI agenata, a na novim epizodama radit će i kreator serijala Chris Carter.

- Kultni likovi, bogate priče i odvažni kreatori – to su sastavnice odličnog TV showa. I to su samo neki od razloga zbog kojih je serijal imao takav utjecaj na milijune obožavatelja diljem svijeta. Chrisova kreativnost s briljantnim radom Davida i Gillian i dalje pokreće taj popkulturni fenomen i s nestrpljenjem očekujemo nove misterije koje će Mulder i Scully otkriti u novom poglavlju – izjavio je David Madden, predsjednik televizijske kuće Fox.

Serijal koji se počeo prikazivati 1993 godine i završio nakon devet sezona, vratio se lani sa šest novih epizoda i postigao uspjeh - u prosjeku je imao 16 milijuna gledatelja. Zbog toga se ništa manje ne očekuje niti od ove, tehnički 11 sezone popularnog "Dosjea X".

Linker
06. travanj 2024 13:57