Foto: Klemen Štular
POZITIVNE VIBRACIJE U SRCU MEĐIMURJA

Forestland - Najzeleniji festival u Hrvatskoj

Od 4.-6. kolovoza, u mjestašcu Brezje kraj Čakovca održava se najzeleniji glazbeni festival – Forestland!

Na prostoru od preko 20 000 m2 u zelenom srcu Međimurja, odnosno na gotovo 6 hektara livade, šume, potoka i jezera smjestio se festival koji je u tri godine postojanja ugostio neke od najpoznatijih svjetskih umjetnika poput Sick Individuals i DubVision, regionalnih legendi Timo G, Kosta Radman, JuraS, Andy Boy, Clay Clemens i mnogih mnogih drugih.

Ove godine glavni headlineri ubrajaju kanadski duo Dzeko&Torres, talijanski house genije Alex Kenji i mlade zvijezde u usponu dj-i Radiology i Matroda, kao i jedan od najpoznatijih DJ-a hrvatske Ibize Kosta Radman. Uz njih i Official resident dj`s Sasha Mikac & Timo G, još nekoliko desetaka DJ-eva zabavljat će vas puna tri dana i noći.

Foto. Klemen Štular

Festival je svoju četvrtu godinu dočekao s još jednim ekstra danom i s još jednom pozornicom, stoga je ovogodišnji moto #24×3 odnosno 24 sata glazbe kroz tri dana na tri pozornice. Tako ćete, uz sad već iznimno popularnu main stage pozornicu “Forestland” i prošlogoišnji hit “Beach stage”, moći uživati i na popularnoj after party pozornici po uzoru na Boiler room – #Forestroom stage na kojem će se zasigurno dočekati lude rasplesane zore i najljepši izlasci sunca. Festival je u prethodna tri izdanja bio odlično posjećen, uz velik broj posjetitelja iz inozemstva, poglavito Slovenije, pa se tako i ove godine očekuje navala međunarodnih prijatelja iz Slovenije i zemalja u okruženju.

I zato nemojte dvojiti gdje ćete provesti prvi produženi vikend u kolovozu, jer s najavljenih pedesetak DJ umjetnika sa svih strana svijeta, najbolji techno i house, bass i grime, trap i trance, EDM i electronicu te najluđim aferpartyjima zapakiranih u najljepši mogući šumski scenarij i pozitivnom vibrom očekuje vas zasigurno najoriginalniji ljetni festival u Hrvatskoj.

Ulaznice su po cijeni od 100kn za 3 dana festivala dostupne na službenoj internetskoj stranici.

Linker
20. travanj 2024 09:58