Profimedia, Planet
Što ćemo gledati?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

Goodbye Christopher Robin
Biografski film o životu autora knjiga o medvjediću Winnieju Poohu temelji se na brojnim privatnim detaljima iz piščeva života. Ulogu A.A.Milnea igra Domhall Gleeson, a u filmu uz njega glumi i Australka Margot Robbie. Film u listopadu stiže u kina.



Happy Death Day
Pokušavajući otkriti identitet svojeg ubojice, studentica ponovno proživljava trenutak svoje smrti, i to nekoliko puta. Ovaj napeti triler na filmska platna stiže u petak 13. listopada.



Home Again
Jedno kućanstvo, jedna žena i - tri mladića! U rujnu ćemo na velikom platnu gledati Reese Witherspoon u ulozi nedavno rastavljene Alice čije životne zavrzlame počnu kad u svoj losanđeleški dom useli trojicu mladića.



Detroit
Nakon Oskarom ovjenčanih filmova Zero Dark Thirty i The Hurt Locker, Kathryn Bigelow režirala je film čija se radnja bavi nasilnim događajima u Detroitu tijekom građanskih pobuna u ljeto 1967. godine. U filmu snimljenom prema stvarnoj priči glavnu ulogu ima John Boyega, a u kinima se može pogledati od kolovoza.



Daddy's Home 2
Drugi nastavak zabavne komedije, u kojoj uloge oca i poočima igraju Mark Wahlberg i Will Ferrell, donosi nova iznenađenja. Proširenoj obitelji i njihovoj ustaljenoj dinamici za blagdane se pridružuju još dva člana koje glume Mel Gibson i John Lithgow. Film na velike ekrane stiže u studenom.

Linker
19. travanj 2024 15:38