Ilustracija: Dragan Šašić
Uronite u more stripova

Fibra slavi deseti rođendan!

Agilni domaći strip-nakladnik Fibra obilježava deset godina postojanja i tom prilikom je za čitatelje pripremio niz posebnih popusta!

Osnovana prije deset godina iz čistog entuzijazma, Fibra je u svojem prvom desetljeću ostvarila gotovo nestvarne rezultate. Objavili su 366 naslova s ukupno 75686 stranica, ali važnija od suhih brojki jest činjenica da je mahom riječ o velikim, važnim i nezaobilaznim djelima devete umjetnosti koje konačno imamo priliku čitati na hrvatskom jeziku.

U to ime Fibra nagrađuje rođendanskom akcijom koja će trajati kroz cijeli srpanj. Tako se u striparnicama Asteroid B612, Babilon, Buch te Stripovi na kvadrat tijekom srpnja 2016. mogu kupiti njihova izdanja uz prigodan popust od 20%, isto kao i u beogradskim striparnicama Atelan Ford i Darkwood. Na Fibrinom će webshopu, iznimno zbog rođendana, popust tijekom srpnja biti 25% (i više, na određena izdanja). Svatko iz njihovog bogatog kataloga može pronaći nešto za sebe!

Drugo desetljeće je pred Fibrom, desetljeće u kojemu treba objaviti još gomilu sjajnih stripova. Nadamo se i vjerujemo da će biti uspješno kao i prvo. Samo naprijed!

Linker
29. travanj 2024 18:14