Jedva čekamo!

Emma Stone vraća se kao Cruella de Vil: Nakon zarade od čak 221 milijun dolara, film o modno osviještenoj zlici dobiva nastavak

Nakon odličnih kritika, kako stručnjaka, tako i publike, najpoznatija Disneyjeva zlica uskoro se vraća, a ponovno će je utjeloviti fantastična 32-godišnja holivudska slatkica.

Holivudska glumica Emma Stone nije gotova sa 'Zlicom od opaka' ili Cruellom de Vil, baš naprotiv! Nakon što je utjelovila jednu od najpoznatijih Disneyjevih negativki kako bi ispričala njezinu priču zašto je postala takva kakva jest, 32-godišnja Stone potpisala je ugovor za nastavak još jednog filma o modno osviještenoj negativki.

Naime, film 'Cruella' pokupio je odlične kritike i zaradu na kino blagajnama od čak 221 milijun dolara te je logičan potez bio da se publiku počasti s još jednim nastavkom.

Čitajte i: Estetika Cruelle de Vil: Kultna Disneyjeva negativka pokrenula novi trend u kozmetici i modi!

image
'Cruella' je pokupila odlične kritike i multimilijunsku zaradu na kino blagajnama.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Inače, film je detaljno ispričao priču o podrijetlu Cruelle prije nego što je postala opsjednuta mekim krznom štenaca dalmatinera i glavna negativka Disneyjeva crtića “101 dalmatinac” pa zatim igranih filmova “101 dalmatinac” i “102 dalmatinca”, u kojima ju je glumila Glenn Close.

Glasnogovornik Disneyja je za People potvrdio da je nastavak filma već u razvoju: "Vrlo smo zadovoljni Cruellinim uspjehom na kino blagajnama, zajedno s dosadašnjom snažnom izvedbom Disney+ Premier Accessa. Film je nevjerojatno dobro prihvaćen od strane publike diljem svijeta, s ocjenom od 97 posto na Rotten Tomatoes-u. Radujemo se dugoročnom razdoblju jer publika nastavlja uživati ​​u ovom fantastičnom filmu".

Redatelj 'Cruelle' Craig Gillespie nedavno je naglasio da nije još završio priču sa mističnom zlobnicom.

Čitajte i: Zbog glume je napustila školu i godinama čekala na uspjeh! Neiskvarena slatkica napokon je pronašla i srodnu dušu

image
Emma Stone je čak pristala svoju crvenu kosu za ulogu obojati u dvije boje i nafrčkati je.
CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

"Osjećam se kao da smo je tek upoznali. Volio bih sada vidjeti potpuno razvijenu Cruellu. Uspjela je izgraditi sustav podrške i zaista može proširiti svoj brend. Volio bih vidjeti kamo to vodi i kako je gotovo može uništiti iznutra, ako ne bude oprezna sa svom tom snagom", ispričao je redatelj.

Na pitanje bi li režirao potencijalni nastavak, Gillespie je rekao da bi ako bi imao 'istu bandu'.

"Bilo je veliko zadovoljstvo surađivati ​​sa svima, Tony McNamara je napisao scenarij, a Disney je bio pun podrške. Oni su doista potaknuli osjećaj sigurnosti pa smo zaista mogli učiniti sve bez posljedica", rekao je redatelj.

Linker
19. travanj 2024 01:08