Moja preporuka

Ecija Ojdanić predlaže što čitati, gledati i koji koncert ne propustiti

Zagrebačka glumica, zvijezda serije ‘Kumovi‘, koju ćemo uskoro moći vidjeti i u predstavi ‘Čudo‘ u zagrebačkom kazalištu Vidra, otkriva svoje favorite iz svijeta pop-kulture.

KNJIGA: PRIČA O LJUBAVI I TMINI

Roman svjetski poznatog pisca Amosa Oza mi je spletom okolnosti tek nedavno došao pod ruke. Kroz priču o odrastanju jednog dječaka u Izraelu pratimo njegovu intimnu i obiteljsku dramu u kontekstu potresnih zbivanja od kraja Drugog svjetskog rata do stvaranja države Izrael. Prekrasno je napisan i svatko bi ga trebao pročitati.

image

Amos Oz: Priča o ljubavi i tmini, FRAKTURA

149,00 kn/19,78€

FRAKTURA PRESS


KONCERT: THE CURE

Tijekom korone shvatila sam koliko mi nedostaju velika koncertna događanja i zato ih ne propuštam. Svakako ću ići na koncert benda The Cure u zagrebačku Arenu. Za sve nas koji smo rođeni sedamdesetih to je povratak u mladost, a s obzirom na to da i moja kći ide, ali sa svojim društvom, mislim da će biti pravi rock spektakl za sve generacije, kojem se iznimno veselim.

image

The Cure natupaju 27. listopada u zagrebačkoj Areni

IDA MARIE ODGAARD AFP


SERIJA: KRUNA

Jedva čekam petu sezonu "Krune", ne samo zbog zadnje četiri, koje su bile fantastične, nego zato što će se u ovoj sezoni tematizirati rastava i pogibija princeze Diane. Zanimljivo, tada smo svi mislili da je njezina karizma nedostižna, no to je uspjelo sada, nažalost, pokojnoj kraljici Elizabeti.

Linker
24. travanj 2024 12:42