Music ON!

Drugo izdanje velikog open-air koncerta u Rijeci! Nastupaju Jonathan, Porto Morto i Grapevine Babies

S prvim danima lipnja klupska sezona zatvara svoja vrata i koncertna zabava seli na vanjske/otvorene lokacije. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja programa Music ON! vrijeme je za njegov nastavak.

S prvim danima lipnja klupska sezona zatvara svoja vrata i koncertna zabava seli na vanjske/otvorene lokacije. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja programa Music ON! vrijeme je za njegov nastavak - 8. lipnja u Rijeci.

Veliki open-air koncert predvode domaćini: indie rock prvaci Jonathan. Jedan od najboljih live bendova regije, što je potvrđeno i nedavnom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača pripremaju poseban set koji će uključiti i materijal s nadolazećeg albuma. Domaći dečki na domaćem terenu uvijek daju još više!

image

Porto Morto

PROMO

Napokon u Rijeku stižu i dobitnici Porina u kategoriji najboljeg alternativnog albuma za prošlu godinu, Porto Morto. Iza imena krije se sedmerac čiji je glazbeni smjer teško definirati, no kada bi to pokušali mogli bi reći da se temelji na mješavini progresivnog popa, art rocka i indie elektronike. Prepoznatljivost grade i po naglašenom vizualnom izrazu koji je u detalje razrađen u videospotovima i na pozornici. Nagrađenim albumom"PORTOPOP" definirali su novi zvuk, novi scenski identitet, ali i novu eru svoje karijere.

image

Music on festival

PROMO

Koncert otvara kvarnerska funk reprezentacija Grapevine Babies koji osim već uigranih plesnih kombinacija s sjajnog debi albuma "Funkle Ben's Sex Potion" publiku časte i s nekolicinom novih pjesama.

image

Grapevine Babies

PROMO

Na novoj lokaciji, nova tri benda spremaju još jedan nezaboravan glazbeni tulum za sve generacije! U srijedu, 8. lipnja dvorište PIK-a (Krešimirova 26) je centar glazbe!

Linker
02. listopad 2022 07:02