Promo
Veliki uspjeh u Americi

Crtić koji bi mogao biti uspješniji od "Ljepotice i Zvijeri"

Na američkom se tržištu trenutačno vodi uzbudljiva bitka gledanosti dva crtića. Čini se kako bi beba u odijelu mogla nadmašiti romantičnu bajku između Ljepotice i Zvijeri.

Nakon svega dva tjedna prikazivanja animirani film s odglumljenim ulogama "Ljepotica i Zvijer" našao se na prvom mjestu zarade na američkom tržištu, a prema predviđanjima stručnjaka "Mali šef", nastao u radionici giganta DreamWorks Animation, mu se opasno približava. U svom trećem tjednu prikazivanja ova animirana komedija se opasno približava brojci od 49 milijuna dolara zarade na američkom tržištu dok jedan od najiščekivanijih ovogodišnjih filmova bilježi 47.5 milijuna dolara.

Crtić u kojem mala beba u odijelu nosi aktovku i ponaša se kao šef bilježi izniman uspjeh, a slučajno je došla u trenutku kada bi ju američki predsjednik Donald Trump i sam mogao pogledati, govore neki mediji. Redatelj Tom McGrath, koji inače potpisuje i "Madagaskar", napravio je univerzalnu simpatičnu priču o tome koliko je obtelj zapravo važna. Crtić trenutno igra i u hrvatskim kinima, a u nastavku pogledajte trailer.

Linker
24. travanj 2024 11:44