Profimedia, Planet
Pogledajte prvi teaser za film!

Brada Pitta ćemo uskoro gledati na Netflixu

Ovih je dana javnosti predstavljen prvi teaser za novi film u kojem glavnu ulogu igra Brad Pitt. Bit će to prva uloga nakon što su medijske stupce punile vijesti o krahu braka s Angelinom Jolie.

Poznati glumac igra glavnu ulogu u satiričnoj ratnoj komediji pod imenom "War Machine" u kojoj tumači uglednog američkog generala, proslavljenog za vrijeme upravljanja NATO snagama u Afganistanu. U jednom trenutku slava uspješnog generala se ruši, a ratna situacija poprima apsurdnu priču. Film je baziran na knjizi "The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan" koju je napisao novinar Michael Hastings. Brad Pitt nije jedina zvijezda glumačke postave, uz njega u filmu glume Tilda Swinton, Topher Grace, Sir Ben Kingsley, Anthony Michael Hall, Will Poulter i drugi. Ova nova uloga od slavnog je glumca zahtjevala promjenu boje kose te bizaran osmijeh vojnog zapovjednika.

1-3-2017
Profimedia, Planet

Zanimljivo je kako je trailer za Bradov film pušten nedugo nakon što je na Netflixu predstavljen i autorski projekt njegove bivše supruge; povijesna drama smještena u Kambodži pod nazivom "First They Killed My Father" koja će svoju premijeru doživjeti kasnije ove godine dok će "War Machine" premijerno biti prikazan 26. svibnja. U nastavku pogledajte prvi teaser filma.

Linker
20. travanj 2024 07:00